2017-03-20

PRADŽIA. SUSIPAŽINKIME.

Čia turėtų būti kreipinys,

Gyvenime žmonės taip labai mėgsta pradžias kaip dažniausiai nemėgsta pabaigų. Aš niekada neapsisprendžiau, ar man labiau patinka PRADŽIOS ar PABAIGOS. Todėl visada sakiau, kad kiekviena pabaiga yra kažko kito, nesvarbu geresnio ar net blogesnio pradžia. Lygiai kaip ir kiekviena pradžia kažkada išsivystys į savitą įžangą, įgaus pagreitį, pasieks kulminaciją, atoslūgį, vėl išaugins didžiausią įtampos tašką, vėl pasieks ramybės tašką ir galiausiai - nebūtinai pabaigą.  Ir visada tuose etapuose, nesvarbu, kas tai bebūtų: pradžia, pabaiga ar tiesiog žavi akmirka, mes gyvename gyvenimą, savo gyvenimą. Jame gasu visko, visko tiek daug, jog kartais sunku apsakyti žodžiais, o kartais net žodžių būna per daug, kad perteikti tikrąjį jausmą. Todėl kiti renkasi jį parodyti, o ne aprašyti ar  tiesiog nesidalinti su niekuo. 

Tegul šis post'as bus PRADŽIA, tačiau ne naujas lapas, o seno tinklaraščio naujas amplua. Tarsi prieš tai viskas būtų parašyta pieštuku, lapas įdėtas į aplanką ir stovėjęs keletą metų. O tada suaugi, prisimeni tokį lapą, jį išsiimi, dar kartą peržvelgi akimis ir su šypsena, be didelio gailesčio viską ištrini trintuku. Pasiimi rašiklį ir pradedi rašyti, rašyti ir pateikti viską taip, kaip galvoji, nesitikėdama daugiau nieko ištrinti. Suvoki, jog kai tai yra senai nauja, žinai, ką reikėtų parašyti geriau, tikslau, įdomiau, nebeabejoji tuo, ką pradėsi ir žvelgi į tą patį lapą, bet jau visiškai kitokį. Rodos ir žmogus, kuris rašo yra tas pats, tik vyresnis, paaugęs, siekiantis svajonių ir didesnių tikslų. 

Sakytumėte, o kodėl būtent taip? Kodėl dabar? Nes ant seno lapo rašyti yra įdomiau, nes dar prisimeni seno lapo istoriją, tik tiki, kad naujai parašyta bus tikresnė ir geresnė. Tik, ar tkrai geresnė leis patvirtinti arba paneigti kiekvienas, kuris skaitys ar jau po pirmo sakinio paspaus kompiuterio dešiniame viršutiniame kampe X. 

Galbūt savanaudiška seną tinklaraštį pervadinti kitu vardu, galbūt savanaudiška viską ištrinti ir vėl rašyti pirmąjį post'ą, rašyti sukaupus daugiau gyvenimiškos patirties ir tik sau pačiai priminti, ks čia buvo anksčiau, daryti nuotraukas geresniu telefonu nei tai dariau prieš keletą metų, viską palikti ilgam laikui ir vėl čia sugrįžti, turėti labiau išlavintą akį estetikai nei anksčiau, apsirengti stilingiau, pateikti originaliau, kalbėti protingiau nei tada ir galiausiai matyti viziją, beprotiškai vertinti ir savanaudiškai mylėti gyvenimą, todėl pasidalinti juo su visais.  Šiuos palyginimus galėčiau plėsti, tęsti, argumentuoti ar palikti tokius, kokie yra, bet čia ir baigsiu. Nes mes patys nusprendžiame, kur dėti tašką. Todėl dabar bus PABAIGA, tam, kad kitą kartą ateičiau tęsdama viską, ką noriu pratęsti. Štai todėl ir esu savanaudė, bet kitaip. Todėl ir esu KITOKIA SAVANAUDĖ

Paklausite, kas bus? Bus kelionių akimirkų, įkvėpimo pagautų minčių, grožio naujienų, žinoma, stiliaus ir mados, ar kasdienio, dar vis studentės gyvenimo akimirkų. 

Sakysite: 
- "O kuo čia kitaip nei pas visas?"
Atsakysiu:
- "Nes čia KITOKIA SAVANAUDĖ. Čia turi būti kitaip. Greitu metu sužinosite kaip ir kodėl." :)

O štai čia galėčiau palinkėti geros dienos,
Kitokia Savanaudė



Komentarų nėra: