2017-05-08

New stuff from "Tiger" shop

Čia buvo vienas iš tų momentų, kai puikiai žinai, jog yra gyvybiškai svarbu užeiti į "Tiger" parduotuvę. Kartais pati neapsisprendžiu, ar dėl nuotaikingo dizaino ir netradicinių dalykėlių, kuriuos galima ten rasti, ar dėl visada nuotaiką pakeliančių "lindy hopp" šokius primenančią muziką! 

Šįkart net ne aš norėjau užeiti, tuo labiau neplanavau nieko pirkti... Tik draugės išsakyta mintis: "Nueikim 5 minutėms iki Tiger" viską pakreipė kita linkme. Rezultate užtrukom gal 25 minutes, o Rūta išėjo su pilnu krepšiu, kurio vertė siekė ~20 eurų. Sakyčiau ne tiek ir daug, palyginus, kiek gražių dalykų išsinešiau, pradedant  interjero detalėmis (kas paskutiniu metu man yra itin svarbu, persikėlus į naują kambarį ir vis dar ieškant naujų idėjų, nes kitaip tiesiog negaliu), o baigiant aksesuarais sau.

Tad Jūsų teismui - ką parsinešiau iš "Tiger" shop!

Tik įėjus į parduotuvę pro akis nepraslydo šis metalinis fainuolis! Dar tiksliai nežinau, ar čia sukrausiu visus savo rašiklius, o gal makiažo šepetėlius, kurių visai nemažai prisikaupė, o galbūt bus visai mielas vazonas naujam augalui, kuris dar net nėra planuose, bet idėja jau šviečiasi. Bet kuriuo atveju, manau, šį gražumą įsigysiu dar ne vieną. Maža investicija, o interjeras bus ne per saldžiai jaukus. 

Kaina: 1 euras.



Žirklių reikėjo jau seniai, o pro šias praeinu jau dažniau nei metus.. Vis gi atėjo ta diena, kai jos puikuojasi pas mane. Pačios stilingiausios ir originaliausios mažos žirklutės!

Kaina: 2 eurai.


Šį stiklinė indą su šiaudeliu, tiksliau su visais 2 šiaudeliais rinkausi ilgai. Net jei iki šio laiko jau ir padovanoti spėjau kažką panašaus, sau išsirinkti taip ir nesugebėjau. Iščiupinėjau visus galimus variantus, su ąsele ir be aselės, nuo gruoblėto stiklo iki mažų stiklinaičių su šiaudeliu, puoštų gėlėmis ir ne tik. Galiausiai grįžau prie šio, nes 2 šiaudeliai geriau nei vienas, o ąselė leis mėgautis ir karšta kakava šaltą pavasario vakarą. O dar ta žaisminga rožinė spalva, sukti šiaudeliai, didesnė talpa. Universaliausias variantas iš visų ten buvusių, o rinktis buvo tikrai iš ko! 
P.S. Tą dieną rožinė spalva kaip magnetas veikė! Tuoj suprasite kodėl... ;D

Kaina: 3 eurai.



Sakyčiau, kad mane aplankė tiesiog atsitiktinė sėkmė rasti dalykus, kurių norėjau, ieškojau, bet tikrai neplanavau tą dieną pirkti. Greičiausiai, čia ir buvo visa esmė. 

Rožinio veliūro kosmetinė, be galo minkšta, puikiai tinkanti kelionei. Pripažinsiu, kad niekada nesiskiriu su savo didžiuliu, beveik mini lagaminėlio dydžio kosmetine, bet dabar bus galima ir ją pailsinti, pačias svarbiausias priemones susikraunant į šį talpų, bet elegantišką kosmetinį krepšelį.

P.S. Spalvų buvo tikrai daugiau, tad jei kas ieškosit, turėtumėt rasti iš ko rinktis. 

Kaina: 3 eurai. 



Praktiškai kiekvieną sezoną išsirenku naujus akinius dėl vienos priežasties: niekada neperku brangių, jog nebūtų gaila, jei sulūžtų, pamesčiau, susibraižytų arba kur nors palikčiau ir dėl to, kad tendencijos vis gi keičiasi. Problemos dėl akinių formos tikrai neturiu, nes su šiandienine pasiūla, tai yra paprasčiau eni paprasta ir kiekvienam žmogui yra puiki prieiga rasti sau tinkamus akinius. Nors savo naujuosius pirkau kovo pradžioje H&M parduotuvėje, pasirodo, prireikė ir antrų, nes šiuos buvo per daug gaila palikti, kai tokie patogūs, o ne tik gražūs! 

Radau mini įbrėžimą (kartais ir aš pasižiūriu, ar prekei yra viskas gerai, jog vėliau netektų ieškoti trūkumų ir keikti save, o kam pirkau, nes nesu iš tų žmonių, kurie lekia į parduotuvę aiškinti, jog nusipirko nekokybišką daiktą. Juk ne pardavėjas atsako už gaminio kokybę, o viską, ką renkiesi, reikia atsainiai apžiūrėti, jei jau esi priekabus). Taip pat šie akiniai buvo paskutiniai, tad laimikį gavau tikrai pigiau nei originali jų kaina, jog pagal taip, kaip jie atrodo, tikrai nebūčiau pasakius, jog akiniai kainuoja vos 5 eurus.

Laimikinis su nuolaida: 3 eurai ir 50 centų.


Ir paskutinis dienos laimikis buvo dar vienos lemputės! Ne vieną kartą apžiūrėtos, tačiau iki šiol nemačiau tokių. Todėl nusprendžiau mintyse pažymėtas paprastas lemputės formos spindules pakeisti šiomis ir papuošti mano kambaryje stovintį  didžiulį veidrodį. Gal dabar lempučių bus tikrai gana. :D 
Gelsva šviesa, lengvas dizainas,taip- pat belaidės, su elementais ir gana ilgos - 2,5 m.

Kaina: 8 eurai + 1 euras elementai, kurių užteks 2 kartams, nors nemanau, jog jų dar greitai prireiks. 







Tiek naujienų šiam kartui.
Ikiiiii!!

Komentarų nėra: