2017-03-30

Raudonplaukė, Ryga, Botanikos sodas ir L'oreal

Vieną, labai gražų, saulėtą kovo penktadienį, Rygoje, Salaspils botanikos sode vyko naujos  L'oreal plaukų priežiūros produktų linijos "BOTNICAL FRESH CARE" pristatymas. Nuostabi atmosfera, puiki augalų draugija, galybė sodriai žalios spalvos ir  ryškios asmenybės.

Tarsi atsitiktinai prieš pat kelionę užklydau į Lindex, nors būtent šioje parduotuvėje dažniausiai nesilankau. Tačiau tai buvo vienas geriausių sprendimų, nes tik šio gražaus atsitiktinumo dėka, ramiai vaikštinėdama praktiškai tuščioje parduotuvėje, pamačiau ilgus, šifono maškinius! Užteko dar su pakaba šį grožį prisidėti, pažiūrėti į veidrodį ir suprasti, jog reikia lėkti į matavimosi kabiną ir su nekantrumu laukti, ar raudonplaukei ši oranžinė spalva ir ant kūno taip gerai atrodys!

Žinokit, žiūrėjau į visus veidrodžius kabinose, nes, kaip žinia, be konsultančių turbūt buvau vienintelė klientė, ir supratau, kad NORIU NORIU NORIU! O mintyse sukūriau bent 5 skrtingus įvaizdžius, prie ko juos galėčiau dėvėti. 

PATARIMAS: Auksinė pirkimo taisyklė yra ta, jog sprendžiant dilemą, ar reikia pirkti drabužį, visada pagalvokite bent 4 derinius, prie ko juos nešiotumėte. Tai iš tiesų veikia! :)

Lėkiau prie kasos ir už 19,99 europietiškų pinigėlių oranžinis grožis jau gulėjo mano rankinėje. O kaip jie man pasitarnavo išvykoje, galite matyti nuotraukose. Šiandien jau niekam nepaslaptis, kaip puikiai dera oranžinė ir žalia, o nuostabi aplinka tik dar geriau padėjo atskleisti spalvų žaismą ir dar geriau pasinerti...  Nors ką geriau, tiesiog stačia galva nerti į saulėtą pavasarį!

Šypsenos, gaivios spalvos, naujas L'oreal produktas ir truputis stiliaus! 

Akimirkos iš renginio vietos:

















Iki kitų susitikimų,
Kitokia Savanaudė



Komentarų nėra: