2017-03-28

Some of the beauty stuff

Mano nei viena kelionė neapsieina be lauktuvių, mielų smulkmenų ar daiktų, kurių nėra pirkti Lietuvos parduotuvėse. Na, nors grįžau iš savo kelionės su papildomu bagažu, spėkit, ką aš sakiau prieš skrendant? "Taigi man rankinio bagažo yra per akis! Aš šįkart nesiruošiu nieko daug pirkti, važiuoju tik pailsėti, pakeisti aplinką..." Taigi... Iki pirmo įėjimo į kosmetikos parduotuvę ir užklydus prie vieno ar kito kosmetikos skyrelio su puikiai žinomais brand'ais, tačiau iki šiol neužklydusiais į Lietuvos rinką. 

Ir kaip gi nebus savanaudiška pirkti drabužius iš H&M, nors turime jį Lietuvoje, ar rinktis kosmetiką, kai jos abstu ir Lietuvoje, tiek kokybės, tiek kiekybės atžvilgiu. Tačiau reikia, reikia vežtis iš kitur, tiesiog, kad būtų kitaip. Kad mielesni prisiminimai būtų, net ankstų, dar užmiegotomis akimis pasitinkamą rytą... Kai nespėji išgerti net puodelio kavos, tačiau primer'is bus P2 firmos, o cancealer'iu veidą padengsiu DM makiažo šepetėliu! 

Taigi, šįkart mano favoritais tapo DM makiažo šepetėliai makiažo pagrindui ir cancealer'iui. Kokybė puiki, kaina tikrai maža, vos 3-4 eurai. Tekstūra švelni ir maloni.


Taip pat P2 kosmetika! Kažkas nerealaus kokybės ir kanso atžvilgiu, norint išbandyti naujus produktus, bet neišleidžiant daug, o ir mielai pirkčiau dar ne kartą!

Šlapias highlighter'is labai patogioje pakuotėje: patogu skirstyti ir su pirštais, ir šepetėliu, turi itin lengvo žėrėjimo, tačiau lengvos tekstūros, kremiškas, ne per riebus, neapkrauna veido, o, visų svarbiausia, puikiai išlieka ir yra matomas, net veidą padengus biria sausa pudra ar bespalviu fixatoriumi.

Kita sužavėjusi priemonė - tai makiažo bazė. Oda tikrai tampa švytinti, o makiažo pagrindas pasiskirsto dar smagiau ir tolygiau. Vien geriausi atsiliepimai. Nors esu anksčiau bandžiusi panašią priemonę iš Essence serijos, šis patiko daug labiau!


Žinoma, kaip be blizgaus highlighter'io iš "Trend IT Up" serijos ir matinės kompaktinės pudros iš P2! Tiesiog negalėjau nenusipikrt pabandymui. Vien tester'is parduotuvėje parodė akivaizdžius rezultatus, jog priemonės gali taip maloniai ir tolygiai skirstytis, Apskritai, pati firma labai šauni ir ją tikrai rinkčiausi kaip kasdienio, dieninio makiažo priemones: išleidžiama nedaug, pakuotės gražios, stilingos, o ir turinys puikus. Taip pat verta pridėt, jog kaina yra panaši į Essence formos produktus, tačiau kokybė, deja, bet tikrai geresnė! 



Balea firmos plaukų galiukų serumas - labai skaniai kvepia, net jei ir didelio stebuklo galams nedaro, tačiau mano besipučiančius plaukus puikiai suvaldo. Universalus kūno kremas - sužavėjo vien graži, rožinė pakuotė, tad išsausėjus odai - tikrai gerai drėkina odą, gana neutralaus ir netgi malonaus kvapo. Beje, DM lūpų balzamas su kakavos aliejumi - tikras atradimas. Rutuliukas padeda neužtepti per daug priemonės, tad lengvai galima kontroliuoti kiekį, o drėkinimas - aukščiausio laipsnio!


Nepraėjau ir pro veido odos priežiūros priemones. Nors nieko įpatingo neparodysiu, tačiau nusprendžiau prausiklį ir gelinį toniką nusipirkti ir išbandyti. Lietuvoje Neutrogera yra ne tokia ir pigi, pagal esamą kokybę, tad Vokietijoje nustebino maža kaina, todėl nedvejodama griebiau keletą priemonių ir išbandžius paliko gan neblogą įspūdį, nes nesausino odos, ką daro dauguma pprausiklių. Taip pat labai minkštos tekstūros šepetėlis labai švelniai nuvalo odos nešvarumus ir lieka malonus odos pojūtis. 

Makiažo kempinėlės taip pat neblogos, bet didelio įspūdžio nepaliko. Nor didesnė gana neblogai paskirsto makiažo pagrindą, tačiau man per mažai maskuoja odą, manau, labiau tik šiltąjam metų sezonui, kai odos nesinorės apkrauti makiažu.


Galiausiai, dar keltas priemonių, kurios užkliuvo už akių ir neaplenkė pirkinių krepšelio. Makiažo fiksavimo priemonė - nieko įspūdingo, antrą kartą nepirkčiau. Labella lūpų bazamas - 10/10. Giliai drėkina, gana riebus ir  laaaabai kvepia karamele!



Na, ir negaliu neparodyk savo mylimiausio pirminio, tiksliau dovanos - naujų sportinių Nike Air Max batų! Myliu, myliu ir prie visko dar tinka!



Šiam kartui tiek.
Vis šis tas kitokio! ;))







Komentarų nėra: