2017-10-06

#OOTD. "Max Mara" vs. "Second hand"

Dear camel coat, welcome to my wardrobe!

Kiekviena mergina, laikanti madą ir stilių svarbia savo gyvenimo dalimi, nepaneigs, jog būna dienų, savaičių ar mėnesių, kai puikiai žinai, ko ieškai arba kas turėtų atsidurti tavo drabužinėje. Dažnai taip nutinka ir man. Neneigsiu, Tik kartais nėra dydžio, išparduota, nekokybiškas audinys, patinka fasonas, bet ne ta spalva, o gal teisingas spalva, bet netinkamas fasonas. Dar smagesnė dalis ta, kai tiesiog piniginė neleidžia įsigyti to nelemto drabužio ar batų poros, nes geidžiamo daikto kaina gerokai viršija tavo mėnesinę algą. Kad ir kaip bebūtų, su mada norisi eiti koja kojon, nepamirštant savo stiliaus, o taupyti ilgai ir nuobodžiai nesinori. Tik visada galima rasti alternatyvą. 

Eidama senamiesčiu, praėjau dėvėtų drabužių pardotuvę. pamaniau, o kodėl neužėjus. Visada labai vertinau išskirtinumą ir mielai renkuosi drabužius iš second hand'ų, nes nenoriu eiti su identišku megztiniu kaip ir dar 10 merginų. ar gailėtis dėl nekokybiško megztuko, už kurį mokėta 20-30 eurų, o atlaiko vos vieną sezoną. Todėl visada užsuku pasižvalgyti kokio dirželio, skarelės ar rankinės ten, kur galiu tikėtis išskirtinio ir vienetinio daikto už tikrai mažą kainą. 

Šį kartą mano laimikis buvo itin geras ir didelis. Tikrąją to žodžio prasme. Nors net nesitikėjau tokios puikios medžioklės, išėjau pešus gerokai daugiau nei tikėjausi. 

Juk ne kasdien galime rasti oversize,  camel spalvos, žemiau kelių, su ilgu skeltuku nugaroje ir dar 2 sagų eilėmis puoštą paltą. Ir dar - SU ETIKETE. Bet dar svarbiau - už 16 europietiškų pinigų.

Tai rodau savo derinį, lekiant į miestą su draugėmis. Žinokit, klasikų klasika. Šilčiau nei šilta. Toks vieninteis ir nepakartojamas. Palyginimui, keliu "Max mara" ruens/žiemos 2017 pavyzdį, už kurį sumokėčiau  kokia 20 kartų daugiau. Tik aš radau sau prieinamą variantą.

Eilinį kartą. vienas - nulis damutės naudai, sugebant pigiai prasisukti ir išliekant stilingai. 

Tad praeikit ne tik didžiuosius prekybos centrus, bet ir second hand'us ar vinted.lt, kur galima rasti taip pat nuostabių laimikių!

Rodau savo rudenišką gražuolį:








Palyginimui, nuotrauka iš "Moterismagazine" Instagram'o profilio. "Max Mara" paltas iš naujausios Ruduo/žiema 2017 kolekcijos. 




Sėkmės spintos lobių "medžioklėje!

---

Kitokia savanaudė


Komentarų nėra: